Η εταιρία μας

Το μεσιτικο γραφειο Μωκος Αποστολος - RES International δραστηριοποιείται από το έτος 1998 στο χώρο των ακίνητων με αξιοπιστία και σύνεση προς στους πελάτες της και αυτό το οφείλει στον ιδρυτή της στον Μώκο Απόστολο.

Οι δραστηριότητες της είναι ποικίλες στον χώρο των ακίνητων με ανακαινίσεις ακινήτων, εκτιμήσεις, αγοροπωλησίες, ανταλλαγές ακίνητων, ενοικιάσεις κατοικιών, ενοικιάσεις καταστημάτων, πωλήσεις οικοπέδων και με δυνατότητα της αντιπαροχής, πωλήσεις μεγάλων βιοτεχνικών και βιομηχανικών χωρών κατάλληλων για ανάπτυξη και στέγαση μεγάλων εταιριών σε όλο το πολεοδομικό συγκρότημα του Νόμου Θεσσαλονίκης και στις πόλεις της Μακεδονίας.

Οι τελευταίες δραστηριότητες της μεσιτικής εταιρείας ήταν να έρθει σε συνεργασία με αρκετούς τραπεζικούς οργανισμούς για την δανειοδότηση αγοράς διαμερισμάτων και για την χορήγηση επαγγελματικών δανείων που στοχεύουν στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων των πελατών μας.

Από το έτος 2001 η εταιρεία μας επεκτάθηκε και στον χώρο των κατασκευών ακίνητων με την εταιρική επωνυμία MDOMICAL. Η πολυτέλεια και η σταθερότητα στην κατασκευή των οικοδομών μας είναι προτεραιότητα μας.

Στόχοι της εταιρείας αποτελούν:

- Η προσέλευση των ενδιαφερόμενων στο REAL ESTATE
- Η κατασκευή και διαχείριση ακίνητων
- Η άμεση εξυπηρέτηση των προβλημάτων των πελατών μας

Σας προτείνουμε και σας καλούμε να επισκεφθείτε τα γραφεία μας στην Ηρώων Πολυτεχνείου 48, Εύοσμος Θεσσαλονίκης Τ.Κ. 56224, για να συζητήσουμε μαζί σας την απόκτηση της δικιάς σας στέγης και την ανάπτυξη της δικιάς σας επιχείρησης ή και ότι άλλο αφορά την μελλοντική επένδυση σας στον χώρο των ακίνητων.

Με εκτίμηση
Μώκος Απόστολος
Διευθύνων Σύμβουλος της
RES International